YANDEXBAR

06.05.2012 11:38

 

 

     
  ş
 
 
 
 
Tüm Yandex Uygulamaları
Sistem gereksinimleri: Windows XP ya da daha yeni sürümler, Linux ya da Mac OS X, Mozilla Firefox 3.5.х ya da üzeri sürümler. Bu uygulamayı indirerek,Kullanıcı Sözleşmesi'ndeki şartları kabul etmiş sayılırsınız.
Yandex.Bar Firefox'u daha kullanışlı hale getirir.
Yandex.Bar araç çubuğu İnternet'te aradığınız her şeyi size sunar. Online radyo, video, oyunlar ve size özel çevirmen – hepsi bir arada.
 
 
Facebook ve Twitter Eklentileri
Facebook ve Twitter’deki son güncellemeler anında tarayıcınızda! Tarayınızda hangi sayfa açık olursa olsun, Yandex.Bar üzerinden Facebook ve Twitter hesaplarınıza tek tıkla ulaşın.
Tarayıcıma ekle
E-posta bildirimleri
Yandex.Bar’ın e-posta bildirimleri sayesinde Hotmail, Gmail, Yahoo ve Yandex.Mail hesabınıza gelen yeni e-postalardan anında haberdar olun. E-posta yazmaya başlamak için bildirime tıklamanız yeterli – saniyeler içinde e-posta kutunuza erişeceksiniz!
Tarayıcıma ekle
Çevrimiçi Radyo ve Video
Yandex.Bar'ı kurarak en popüler 20 radyo kanalını çevrimiçi dinleyebilirsiniz. Yandex.Bar panelindeki tek bir butona basarak İnternet'teki en güncel ve popüler videolara ulaşabilirsiniz.
Tarayıcıma ekle
Hava durumu
Artık aniden bastıran yağmurlardan korkmayın – Yandex.Hava Durumu sizi asla yanıltmaz! Yandex.Bar bulunduğunuz şehri otomatik olarak belirler ve hava durumuna dair detayları size ulaştırır. Dünyadaki herhangi bir şehrin hava durumu bilgilerine istediğiniz an kolayca ulaşın!
Tarayıcıma ekle
Çeviri
İngilizce, Almanca ve Rusça'dan çeviri yapmak için sözlüklerin içinde kaybolmanıza ya da özel internet sitelerinde dolaşmanıza gerek yok. İstediğiniz sitede, anlamını öğrenmek istediğiniz kelimeyi ya da ifadeyi fareyle seçin ve Yandex.Bar size tüm çevirileri hemen göstersin. Ayrıca çift taraflı çeviri de mümkün - yani Türkçe'den diğer dillere!
Tarayıcıma ekle
Spor ve Oyunlar
Her zaman ulaşabileceğiniz futbol ve diğer sporlar ile ilgili güncel bilgiler. Skorları ve maç saatlerini Yandex.Bar'dan öğrenebilirsiniz. Sevdiğiniz takımı seçin ve anlık skor durumunu almaya başlayın. Devre arasında da en sürükleyici oyunları oynayın, buna futbol da dahil!
Tarayıcıma ekle


radyo dinle